NUUG: SOMMERFEST PÅ HUKODDEN, 18 JULI 2023

OBS: Merk ny dato, flyttet en uke frem pga regn!!

NUUG inviterer til sommerfest på Hukodden 18 juli, fra kl 17.

NUUGs sommerfest er en tradisjon der vi inviterer så mange nerder og likesinnede som mulig, som kan møtes. Dersom du vet om noen du synes burde være invitert, så ta kontakt eller inviter dem på egenhånd.

Ønsker du å bidra med noe til arrangementet ta gjerne kontakt med styret@nuug.no eller mobil 48176875 / 99624544.

Hukodden ligger helt ytterst på Bygdøy. Det er rett ved 30-bussens endeholdeplass, Huk. Parkeringsplass rett ved siden av.

Dette er et tilrettelagt og variert område med strender, sand, knauser, gress-sletter, benker og bord, brygge m.m. NUUG tar med transporterbar grill og noe grillmat (pølser). Det er også utegrill i området, man behøver altså bare å ha med egen mat og drikke. Det er også en kiosk med noe varmmat ved bussholdeplassen.

Hukodden har ellers: badeflåte med stupebrett (1 m), strandvolleyballbane, benker, toaletter, utedusjer, drikkevann, søppeldunker. Egen søppeldunk for engangsgriller. Og sykkelstativ. Dette er altså et godt tilrettelagt område.

Les mer om Hukodden på disse lenkene:

https://nyhetsrom.bymiljoetaten.no/opplevoslo/naturidyll-pa-huk/

http://www.oslofjorden.com/badesteder/oslo/huk.html

OPPMØTESTED FOR NUUG

Vi vet ikke nøyaktig hvor vi kommer til å være, men satser i utgangspunktet på et sted vi har vært tidligere: helt ytterst lengst til venstre (OpenStreetmap) på Hukodden, nær sjøen ved noen brygger der en kan se både innover i retning Oslo og vestover mot solnedgangen. Ring 48176875 eller 99624544 hvis du har problemer med å finne oss.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/789196662423254/

LURT Å HA MED?

Ta gjerne med deg f eks noe av det følgende:

Pledd/underlag eller fluktstol å sitte på

Grill-relaterte ting, dersom det ikke er forbud mot å grille

Mat og drikke

Badetøy

Musikkinstrumenter

Sjongleringsballer

Varme klær

Godt humør

Gode venner

BACKUP PLAN HVIS DÅRLIG VÆR

(OBS: Reserveplan innendørs dersom det høljer ned tirsdag 18.07: I såfall er vi på Hackeriet i Hausmannsgate 34. Det blir i såfall grilling likevel, med grillen stående ute i atriet.)

sommerfest2023 (last edited 2023-07-17 21:00:18 by ThomasGramstad)