OBS: PÅMELDING TIL SOMMERFESTEN SENDES TIL sekretariat@nuug.no

NUUG: SOMMERFEST PÅ HUKODDEN, 13 JULI 2021

NUUG inviterer til sommerfest på Hukodden tirsdag 13 juli 2021, fra kl 17.

NUUGs sommerfest er en tradisjon der vi inviterer så mange nerder og likesinnede som mulig, som kan møtes.

Men i år er vi fremdeles under Coronaens og smittevernets tegn, det betyr at vi som arrangerer må ha påmelding -- vi må vite både hvor mange ubeskyttede som kommer, og hvem de er, og vi må holde antallet under de gjeldende lovbestemmelsene. Det betyr at vi trenger også å vite din vaksinasjonsstatus. Dersom du er beskyttet -- dvs fullvaksinert eller at du har hatt og er ferdig med Covid-19 -- da kan du komme uten å telles med i det antallet som utgjør max-antallet, siden det bare er ubeskyttede som telles med der.

Så: For å melde deg på sommerfesten, send epost med påmelding til sekretariat@nuug.no. Eventuelle spørsmål kan sendes samme sted (men vi prøver å svare på alt i denne meldingen, dvs i invitasjonen).

Dersom du vet om noen du synes burde være invitert, så ta gjerne kontakt med dem eller inviter dem på egenhånd, men gjør det klart for dem at de må melde seg på og hvordan de gjør det (dvs send dem kopi av denne invitasjonen, eller lenke til wikisiden, eller inviter dem via Facebook-eventet som inneholder samme info.

Ønsker du å bidra med noe til arrangementet ta gjerne kontakt med styret@nuug.no.

HVOR SKJER SOMMERFESTEN?

Vi drar igjen til Hukodden, der vi også var i 2018 og 2019.

Hukodden ligger helt ytterst på Bygdøy. Det er rett ved 30-bussens endeholdeplass, Huk. Parkeringsplass rett ved siden av.

Dette er et tilrettelagt og variert område med strender, sand, knauser, gress-sletter, benker og bord, brygge m.m. Det er store utegriller, man behøver bare å ha med egen grillmat. Eller ikke det en gang da det også er to kiosker der, og restaurant/bar. Det finnes også badeflåte med stupebrett (1 m), strandvolleyballbane, benker, toaletter, utedusjer, søppeldunker. Egen søppeldunk for engangsgriller. Og sykkelstativ. Dette er altså et godt tilrettelagt område.

Les mer om Hukodden på disse lenkene:

https://nyhetsrom.bymiljoetaten.no/opplevoslo/naturidyll-pa-huk/

http://www.oslofjorden.com/badesteder/oslo/huk.html

http://faktaark.naturbase.no/naturtype?id=BN00064689

OPPMØTESTED FOR NUUG

Vi vet ikke nøyaktig hvor vi kommer til å være, men satser i utgangspunktet på samme sted som vi var i 2018 og 2019 dersom det er plass til oss der. Det vil si her: helt ytterst lengst til venstre (OpenStreetmap) på Hukodden ved noen brygger der en kan se både innover i retning Oslo og vestover mot solnedgangen. Ring 48176875 eller 95728209 hvis du har problemer med å finne oss.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/5708106712564831/

LURT Å HA MED?

Ta gjerne med deg f eks noe av det følgende:

Pledd/underlag eller fluktstol å sitte på

Grill-relaterte ting, dersom det ikke er forbud mot å grille

Badetøy

Musikkinstrumenter

Sjongleringsballer

Varme klær

Godt humør

sommerfest2021 (last edited 2021-06-17 20:31:04 by ThomasGramstad)