Feilfiksingsfest for Debian og Ubuntu

To: annonsering (at) nuug.no, pressemelding (at) nuug.no, ubuntu-no (at) lists.ubuntu.com, linuxiskolen (at) skolelinux.no, bruker (at) skolelinux.no

Subject: Feilfiksingsfest for Debian og Ubuntu lørdag 2013-07-13

Har du lyst til å lære hvordan du kan bidra til å fikse feil i Debian og Ubuntu. Har du en feil i favorittprogrammet ditt som har irritert deg en stund, og vil gjøre ditt for at den blir fjernet for godt?

Foreningen NUUG og Skolelinux-prosjektet i samarbeid med Bitraf arrangerer verksted for å lære hvordan en bidrar til å få fikset feil i Debian og Ubuntu. Verkstedet er samlokalisert med en utvikersamling i Skolelinux.

Ta med deg din bærbare Debian- eller Ubuntu-datamaskin og møt opp på Bitraf i Oslo lørdag 2013-07-13 kl. 10:00. Det er ingen spesielle krav til din kompetanse, men du må ta med pågangsmot og positiv innstilling for å få mest mulig ut av dagen. :)

Det er plass til 30 stykker i lokalet, så det er viktig at du melder din ankomst slik at vi klarer å holde tellingen. Mer informasjon og deltagerliste (skriv deg inn selv) er tilgjengelig fra wikiside hos Debian.

Kontaktpersoner

Arrangører:

Ubuntu-kontakt:

Bitraf-kontakt:

aktiviteter/20130713-feilfiksingsfest (last edited 2015-11-29 21:27:02 by localhost)