Hvordan oppdatere kalenderen (møter og arrangementer i NUUG) i Adict:

0. Merk de to viktige kommandoene: push-adict og push-web.

push-adict oppdaterer kalender-oversiktsfila, dvs https://nuug.no/adict/

push-web oppdaterer fila med selve møteteksten (eller alle webfilene med møtetekster; dvs de filene/websidene som er lenket til fra kalenderen. Disse ligger i CVS under ./aktiviteter/ og hvert møte har sin egen katalog med sin egen index.shtml-fil som er den fila som inneholder teksten om møtet.

1. Adict ligger i NUUGs CVS, nærmere bestemt er det denne fila som må oppdateres via CVS: nuug/adict/localevents. Sjekk ut fila fra CVS på vanlig måte, oppdater i din lokale kopi, og sjekk inn den oppdaterte fila i CVS. Den nye versjonen av fila vil så etter en stund (dvs. etter automatisk oppdatering av web) dukke opp på web -- eller bruk push-adict og push-web, se punkt 2.

MERK: localevents er en .csv-fil, og Adict leser semikolon som skilletegn mellom felt i fila. Derfor kan teksten du skriver om et event IKKE inneholde noen semikolon som del av teksten.

2. Fra og med 5. desember 2016 kan de som har sudo-tilgang til web-oppdatering gjennomføre en manuell oppdatering av Adict med 'sudo push-adict', og av websidene/møtetekstene med 'sudo push-web'.

Lenke til Adict-siden med eventer: https://www.nuug.no/adict/?organizer=NUUG

Kalender (last edited 2019-09-09 23:28:35 by ThomasGramstad)