Hvordan oppdatere kalenderen (møter og arrangementer i NUUG) i Adict:

0. Merk den viktige kommandoen: push-web.

push-web oppdaterer kalender-oversiktsfila, dvs https://nuug.no/adict/ og oppdaterer fila med selve møteteksten (eller alle webfilene med møtetekster; dvs de filene/websidene som er lenket til fra kalenderen. Disse ligger i git under ./aktiviteter/ og hvert møte har sin egen katalog med sin egen index.shtml-fil som er den fila som inneholder teksten om møtet.

1. Adict ligger i NUUGs Git-server, nærmere bestemt er det denne fila som må oppdateres via git: nuug-web/adict/localevents. Sjekk ut fila fra Git på vanlig måte, oppdater i din lokale kopi, og sjekk inn den oppdaterte fila i Git. Den nye versjonen av fila vil så etter maks 5 minutter dukke opp på web -- eller bruk push-web, se punkt 2.

MERK: localevents er en .csv-fil, og Adict leser semikolon som skilletegn mellom felt i fila. Derfor kan teksten du skriver om et event IKKE inneholde noen semikolon som del av teksten.

2. Fra og med 5. desember 2016 kan de som har sudo-tilgang til web-oppdatering på Geekbay gjennomføre en manuell oppdatering av Adict og websidene/møtetekstene med 'sudo push-web'.

Lenke til Adict-siden med eventer: https://www.nuug.no/adict/?organizer=NUUG

Kalender (last edited 2023-03-27 17:27:55 by solbu)